Doordat de wensen voor de mooiste dag van jullie leven, heel persoonlijk zijn, hangt de kostprijs af van de aantal uren fotograferen en het aantal digitale HR bestanden die jullie willen ontvangen. In een uitgebreid voorgesprek kunnen alle aspecten van jullie dag besproken worden. Waarna ik een prijsopgaaf zal samenstellen.
Het samenstellen en bestellen van de Trouwkaarten en een Fotoboek zijn 2 van de vele opties.

Deze grote HR bestanden kunt u gebruiken voor fotoafdrukken, een canvas e.d. bestellen, het zelf maken van een fotoboek en deze bestellen bij een door uzelf gekozen bedrijf.

Tijdens elke reportage maak ik meer foto’s, zodat u de mooiste grote digitale HR bewerkte bestanden kunt kiezen. Mocht u meer dan de afgesproken hoeveelheid foto’s willen aanschaffen, dan zijn deze € 5,00 incl. BTW per stuk.

In mijn studio aan huis heeft u de voordelen van een kleedruimte, douche, toilet, koffie, thee en eventueel tegen een extra vergoeding een lunch.
Fotoreportage buiten Hellevoetsluis, maximaal 30 km. Is de kilometer vergoeding: € 0,25 incl. BTW per km heen en terug.

Indien u dat wenst kan er bij u thuis een overleg/kennismaking gesprek plaats vinden (in Hellevoetsluis) voor € 10,00 incl. BTW. Indien u besluit mij in te huren voor de fotoreportage vervallen deze kosten.

Zie ook mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Onderdeel van mijn Privacyverklaring:
Portretfoto’s: De portretfoto's, welke in opdracht zijn gemaakt, worden in verband met het beschermen van uw portretrecht, nadat u uw gekochte grote HR jpg-bestanden heeft ontvangen, van mijn computer verwijderd, zowel de RAW, PS als de JPG bestanden.