Algemene voorwaarden Fotografie cursus, door Dorine Smit, Fotografie
Versie 1.2, d.d. 1 januari 2020.

1. Toepassing algemene voorwaarden
Op welke manier u ook inschrijft, in alle gevallen verbindt u zich aan de Algemene Voorwaarden op deze pagina en gaat u de verplichting aan tot betaling van het volledige cursusgeld. Het beeldmateriaal dat u tijdens deze cursus vervaardigd valt onder de auteurs- en portretrechten, te vinden op https://www.dorinesmit.nl/index.php/info/portret-en-auteursrecht. Ook wil ik u wijzen op de in mei 2018 ingegane privacy wetgeving, in verband het plaatsen op sociale media van geportretteerde zonder toestemming, dit is geheel uw eigen verantwoordelijkheid. U blijft ten alle tijden alle rechten behouden over de foto’s gemaakt door u met uw camera.

2. Inschrijven
Indien u wilt deelnemen aan een cursus bij Dorine Smit, Fotografie, dan verzoek ik u vriendelijk mij een mail te sturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u zich bij mij inschrijft voor een cursus, bepalen u en ik gezamenlijk een geschikte datum of schrijft u in op de datum van de geplande groepscursus. Ondanks de constante zorg en aandacht die Dorine Smit, Fotografie, aan de samenstelling van haar website www.dorinesmit.nl besteedt, is het mogelijk dat de informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig, onjuist en/of niet up-to-date is. Alle prijzen en informatie getoond op de website zijn onder voorbehoud. De prijs genoemd in de definitieve factuur zal als leidend beschouwd worden.

3. Deelname
Dorine Smit, Fotografie hanteert 2 manieren van deelname; individuele en groepslessen.

4. Opzeggen door cursist
Opzeggen van de cursus kan kosteloos tot 7 dagen voor de geplande cursus datum. Zegt u de cursus op binnen 7 dagen voor de geplande cursus datum, dan bent u Dorine Smit, Fotografie de helft van het lesgeld verschuldigd. Uitzonderingen waarbij de betalingsverplichting niet geld:
- als er sprake is van een ernstige ziekte of een ongeval van de cursist, waardoor hij/zij de cursus niet kan volgen.
- Indien u om deze reden moet afzeggen dan dient u dit schriftelijk te doen.
Dorine Smit, Fotografie beslist of uw reden tot afzeggen inderdaad binnen deze uitzondering valt.

Opzeggen moet schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dorine Smit, Fotografie, Sternstraat 31, 3222 BM Hellevoetsluis.

4.1 Opzeggen door Dorine Smit, Fotografie Dorine Smit, fotografie behoudt zich te allen tijde het recht voor om de geplande afgesproken cursus te annuleren, zonder opgaaf van reden. Het cursus geld, indien al betaald, zal zo spoedig mogelijk terug betaald worden. Indien mogelijk zal gezamenlijk een andere cursus datum gepland worden.

5. Annulering geheel of gedeeltelijk
Mochten de weersvooruitzichten 2 dagen voor de geplande datum laten zien dat het op de geplande cursus datum, heel slecht weer zal zijn, dan kan in gezamenlijk overleg een andere datum gekozen worden. Indien op de dag van de cursus het inschrijfgeld niet op de Rabobank rekening van Dorine Smit, Fotografie, is bijgeschreven, annuleert Dorine Smit, Fotografie de cursus.

6. Tarieven en betalingswijze
Cursusbedragen worden in zijn geheel aan Dorine Smit, Fotografie betaald per Rabobank.
Kosten die niet zijn inbegrepen bij de tarieven:
- de te gebruiken camera is in uw bezit
- de te gebruiken memoriecard en accu zijn in uw bezit

7. Aansprakelijkheid
Dorine Smit, Fotografie is niet aansprakelijk voor diefstal van, schade aan en/of het verdwijnen van eigendommen en goederen van de cursist. Dorine Smit, Fotografie is niet aansprakelijk voor ongelukken. Mijn Wettelijke aansprakelijkheid is verzekerd door middel van een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven. Op alle rechtsverhoudingen tussen cursist en Dorine Smit, Fotografie is het Nederlands recht van toepassing.

Download deze voorwaarden hier.

Dorine Smit, Fotografie
W: www.dorinesmit.nl
T : 0181317141
M : 0642146629
KvK : 60227990 
Bank: NL 65 RABO 0133587673